Novosti Telegrami Brzojavi-Disney plišanci uz čestitke za rođenje-TELEGRAM BEBA-čestitka za rođenje-telegram za rođenje

Disney plišanci uz čestitke za rođenje

Dragi naši,

i ovaj smo puta pripremili lijepo iznenađenje za Vas. Telegrami-brzojavi.eu od danas uvode najpopularnije Disney igračke koje možete poslati uz čestitke za rođenje djeteta.

Disney igračke vječni su klasik plišanih igračaka, mekane i ugodne na dodir. Certificirane su za bebe, ali su također prilagođene za svaku dob. Njima se uvijek obraduju i stari i mladi, a osim telegrama u rodilište, možete ga poslati i uz rođendansku čestitku. Disney plišane igračke pravi su prijatelji naše djece, oni ostaju uz njih u svim uzrastima. Oni su njihov prvi dodir, prvi zagrljaj, svog plišanca grle kada spavaju i kada se boje. Najljepši način za poželjeti sretan rođendan upravo je plišanac. Uz takav poklon za rodjendan osiguran je vedar i topao osmijeh.

 

Našem Disney svijetu pridružili su se: Mickey i Minnie, Paško Patak i Vlatka, Pluto, Šiljo, Praščić, Baloo, Winnie the Pooh, Tigar, Magarac Sivko, Bambi, lavić Simba i preslatki slonić Dumbo.

Naše vrijedne dostavne službe osigurat će dostavu telegrama i plišanaca istoga dana majkama u rodilište, a po potrebi iste možemo dostaviti i na kućnu adresu majke i bebe. 
Pogledajte naš Disney svijet i pošaljite čestitku mladim majkama. 

 

Uskoro Vam donosimo još nekoliko lijepih iznenađenja kojima možete čestitati novim majkama i obradovati njihove bebe. Plišanci su, a naročito Disney, najbolji prijatelj naših beba.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.