Novosti Telegrami Brzojavi-Telegrami-brzojavi šire poslovanje i donose vam video sadržaje!-TELEGRAM BEBA-čestitka za rođenje-telegram za rođenje

Telegrami-brzojavi šire poslovanje i donose vam video sadržaje!

Grupacija Media Pro Romania preuzima i spaja poslovanje 7 digitalnih trgovina za slanje telegrama koje prometuju na lokacijama Serbije (1), Bosne (1), Hrvatske (3) i Slovenije (1) .

Korisnicima aplikacija na našoj novoj digitalnoj platformi ekskluzivno će se omogućiti korištenje svih 27 kategorija odabranih motiva za slanje Telegrama svih namjena, uključujući i video telegram te streaming.

Dodatni popust do 50% na svaku drugu kupnju dodijelit će se registriranim korisnicima na mobilnim aplikacijama.

Najpopularniji Telegram Sućuti i Telegram Rođenja bit će dorađeni novim dizajniranim motivima, a trgovina igračaka za majke i bebe proširena novim proizvodima. 

Veliki izbor motiva i poklona koji nadahnjuju i zabavljaju, biti će  prošireni sa više od 500 pomno odabranih premium artikala. Za Vas je u  pripremi mnoštvo igračaka poznatih svjetskih brendova, kao što su Fisher Price, VTech,Keel Toys, Disney i mnogi drugi.

Također, premium igračka uskoro stiže u naše trgovine - DooDoo plišani medo za uspavljivanje koji zaustavlja djetetov plač na samom početku. DooDoo ima ugrađen senzor zvuka matarnice koji se automatski uključi čim dijete zaplače i tako mu pomaže da lakše zaspi.

Također, pripremamo Vam i mnoštvo setova koji uključuju bodije, bavarine, cipelice i još mnoštvo prekrasnih stvarčica za naše mališane. Stoga, drage prijateljice, punice, bake i djedovi, kao i do sada, požurite u naše trgovine i razveselite novopečene majke.

Aplikacija će u potpunosti biti lokalizirana  na  jezik zemlje korisnika, a grupacija osim najveće Facebook trgovine dobiva i desetak usklađenih integriranih i sinkroniziranih  digitalnih trgovine na području istočne Europe.

Integracija je u toku, očekujte uskoro novosti, posebne promocije i sniženje cijena usluga.

Time će se korisnicima omogućiti još veća kvaliteta usluge i dostupnost artikala sa lokalnih pozicija, kako preko mobilne aplikacije tako i preko računala , tableta i putem telefona, whats appa i vibera, kao i kroz aplikacije facebook, messenger, instagram, youtube channel.

Našii će korisnici, osim poboljšane i brže usluge, te popusta kroz mobilnu aplikaciju, ovim načinom postići znatne uštede, a koje će se preliti na korisnike kroz nove promotivne popuste do čak 70% i kroz servis besplatne dostave u rodilišta i na kućni prag.

I ono najvažnije, idućih mjeseci objavit ćemo 130 video sadržaja u produkciji Media Pro grupacije.Od toga ćemo upravo naše majke nagraditi s 50 video sadržaja njih i njihovih beba potpuno besplatno.

Pažljivo nas pratite, jer možda ste upravo vi sretna dobitnica!

 

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.