Novosti Telegrami Brzojavi-1000 bespl. KARTICA za slanje TELEGRAMA - Kod za popust-TELEGRAM BEBA-čestitka za rođenje-telegram za rođenje

1000 bespl. KARTICA za slanje TELEGRAMA - Kod za popust

Telegrami-brzojavi.eu će svim korisnicima u Hrvatskoj omogućiti korištenje koda za besplatnu poštarinu u unutrašnjem prometu na području cijele zemlje. To znači da će prvih 1000 najbržih naručitelja telegrama biti u potpunosti oslobođeni troška slanja i pakiranja u iznosu od 19,90 kn za standardno slanje.  

Kod za popust će biti aktivan do 28.02.2019 ili do ispunjenja kvote od 1000 besplatnih kodova. Za iskorištenje koda potrebno je upisati prije same kupnje u polje za posebne promocije kod koji glasi : " besplatnadostava " i ukupan iznos će biti umanjen za 19,90 kn.

Unesite kod za popust i ostvarite besplatnu dostavu. Ponuda vrijedi isključivo za naručivanje telegrama online putem naše web stranice. Cijena i dostupnost proizvoda mogu varirati zavisno od ponude i stanja zaliha

Kod je primjenljiv na svim grupama proizvoda, telegramima, sućuti, telegramima za Zaljubljene*Valentinovo, Telegramima za bebe, telegramima za rođenje , kao i za plišane igračke. 

Uživajte zajedno sa nama i šaljite svoje Vlastite kreirane poruke najdražima u svakoj prilici

kod za besplatno slanje

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.